Thebalm NUDE´tude øyenskyggepalett

Thebalm nudetude

Som mange av dere sikkert vet, så har jeg blitt veldig glad i theBalm og dette ikke uten grunn. De har mange fantastiske produkter og NUDE´tude er ett av dem. Dette er en øyenskyggepalett med 12 flotte, pigmenterte øyenskygger i ett og samme skrin. I lokket på paletten er det også et stort speil – praktisk hvis man sminker seg på tur, for eksempel.

Her er det både matte, perlemor og glitter øyenskygger. Fargesammensettingen i denne paletten liker jeg ekstremt godt. Alle fargene kan kombineres med hverandre, så for meg som liker å bruke MANGE øyenskygger sammen, så er dette flott. Nedenfor har jeg swatchet skyggene for dere, slik at dere får se hvordan de ser ut.

Swatches nudetude
Dette er de tre første skyggene i palettet. Disse har alle perlemor i seg. Ofte er lyse skygger dårlig pigmentert, men Sassy er godt pigmentert og lett å jobbe med. Selfish er virkelig en favoritt! Se så nydelig den er!

Swatces nutetude1
Her kommer vi litt mer over i det dramatiske strøket. Serious og Sexy er matt, mens Sophisticated er en blanding av perlemor med små hit av glitter. Svart matt øyenskygge er et must-have i sminkepungen, så dette passet bra! Disse tre er alle favoritter hos meg. Når man ønsker en fest-makeup er Sexy nydelig å legge øverst i globalen.

Nudetude swatches
Så er vi mer inn i det hverdagslige hjørnet igjen. Sultry er matt, mens de to andre er perlemor. Sultry bruker jeg hver dag, og denne legger jeg i globalen og litt opp mot brynet. Den er fin og ha som base da man skal blende for eksempel mørkere farger. Den gir en naturlig overgang opp mot brynet.

Thebalm swatches

Silly har litt glitter i seg, mens Seductive har perlemor og Sleek er matt. Her er helt klart Sleek og Seductive de jeg liker best.

Da var vi igjennom alle øyenskyggene. Det som er flott med paletten er at den er delt opp litt slik at de 6 øyenskyggene til venstre er lysere og mer nøytrale, mens høyre side snakker vi soting og mer dramatisk resultat. Jeg personlig holder meg mest på høyre side, men dette er en smaksak.

Hvilken farger skal jeg bruke?

Sassy, Stubborn, Snobby og Stand-Offish er lyse farger med perlemor i seg. Disse kan du bruke til highlight under brynsbenet, i øyekroken eller på kinnbenet eller hva du måtte ønske.

Sultry, Sexy, Serious og Sleek er matte farger og passer fint i globalen og ytterkanten av øyet. Skal du kjøre smokey eyes, passer disse også fint over hele øyelokket og duses opp mot brynsbenet.

Selfish, Sophisticated, Seductive og Silly er fine til å ha på øyelokket. Satin Taupe fra MAC er en bestselger, og Selfish i denne palletten er en virkelig god dupe. Det er en flott perlemor taupe skygge. I looove!

Så nå er det bare å gå til innkjøp av denne herligheten og prøve seg frem! Du kan jo kombinere alle fargene om du vil, og det er supert! Mange muligheter, så da kan man leke seg litt.

Er du usikker på hvordan du skal legge øyenskygge? Hvor det skal være mørkest, lysest, matt eller shimmer? Da kan du lese innlegget om hvordan legge øyenskygge her. Dette er et veldig gammelt innlegg, med fæle øyenbryn osv, men det viser da litt hvor man kan legge mørkt og lyst. Skal prøve å få laget et nytt innlegg som demonstrerer det litt bedre senere.

NUDE´tude paletten er blitt en favoritt hos meg da dette er ekstremt godt pigmenterte øyenskygger og de sitter virkelig dagen ut, både med og uten primer. Denne kan jeg bruke til hverdags, men også når jeg skal fjonge meg litt ekstra!

Prisen på paletten er 449,- noe jeg syns er en veldig fin pris. Du får mye for pengene!

Konklusjon;

  • Du får 12 ekstremt godt pigmenterte øyenskygger
  • Flotte farger og kombinasjoner
  • Veldig overkommelig pris
  • En god investering 😉

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *