Too Faced Blush – Papa Don't Peach

Toofaced-blush-papa3

Too Faced er et merke som fører sminkeprodukter. Jeg hadde aldri hørt om dette merket før jeg begynte denne bloggen, men skjønte fort at dette var et populært merke. Too Faced Blush – Papa Don’t Peach er en nydelig mørk fersken-rosa blush. Denne har litt gull shimmer i seg og ser derfor veldig sommerlig ut.

Som dere ser så er etuiet på denne blushen i stiv papp, men den er likevel bra og den tåler en trøkk. Jeg syns dette er et veldig stilig etui og den får blushen til å lyse opp! Inni pappen finnes det magneter som utgjør en åpne-lukke funksjon, noe som forhindrer at den skal åpne seg i vesken og puddre vesken 😀

Too Faced Powder Blush i fargen Papa Don’t Peach er en blush med varm nyanse. Denne har en nydelig mørk fersken-rosa farge som gjør at huden min ser frisk og naturlig ut. Produktet er veldig godt pigmentert og det er ikke mye produkt som skal til for å få et fint resultat. Denne har jeg hatt lenge nå og man ser nesten ikke at det er brukt noe produkt. Jeg syns fargen er helt nydelig og det er slike farger jeg liker på blushene.

Denne har som sagt gull shimmer i seg som også gjør en ekstra finnish når man har påført den i kinnene. Jeg bruker denne sammen med foundation eller også uten hvis jeg bare skal ha en kjapp glød i ansiktet.

>Du kan kjøpe blushen her!

Hvis du er på jakt etter en fersken farget blush vil jeg anbefale denne. Noen ganger syns jeg at de lyse blushene gjør at jeg ser sløv ut, og blushene i fersken farge er ofte lyse. Denne blushen er ikke så lys og gjør at jeg ser sunn og frisk ut. Jeg har blitt veldig glad i denne blushen og bruker den veldig ofte. Det er som regel denne eller Guerlain Terracotta Blush & Sun jeg strekker meg til. Jeg elsker alt ved denne blushen og den kommer jeg til å ha lenge, lenge!

Pris: 130,-
Hvor: Beautybay
Ville du kjøpt produktet igjen?: JA! Absolutt. Så fort jeg går tom er denne på vei i postkassen min igjen!

Too Faced Powder Blush – Papa Don’t Peach får en 6’er av meg og dette er fordi at jeg rett og slett ikke har noenting negativt å si om den. Jeg elsker fargen, etuiet, holdbarheten og absolutt alt! Dette er et produkt jeg anbefaler til dere som er på jakt etter en nydelig blush! 😉

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5 kommentarer til «Too Faced Blush – Papa Don't Peach»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *