Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

urban-decay-eyeshadowprimer

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion er en snasen liten sak. Dette er en øyenskygge primer som er veldig mye brukt i dag. Jeg har omtrent bare hørt positive omtaler om dette produktet selv og gledet meg veldig til å teste det ut.

Det er jo ikke til å legge skjul på at etuiet i seg selv er veldig stilig. Urban Decay Primer Potion ser veldig stilig ut, og skiller seg veldig ut blant alle de andre øyenskyggeprimerene som finnes. Når du skrur opp korken så finner du en påføringskost som er myk og god. Den minner om de som følger med lipglosser.

Når du påfører øyenskygge primeren på øyelokket gir det et «gjennomsiktig» resultat. Den jevner ikke ut huden eller etterlater et dekkende resultat, noe jeg kunne ønske at den gjorde. Personlig synes jeg at en øyenskygge base skulle jevne ut ujevnheter og gi et fint grunnlag for din øyenskygge, men det gjør altså ikke denne. Den gir selvfølgelig et veldig godt resultat, men hvis man skal bruke en lys skygge, så vil ikke dette være et dekkende underlag.

En annen ting jeg ikke liker med Urban Decay Eyeshadow Primer Potion er at flasken er ikke veldig brukervennlig når den begynner å bli tom. Det er ikke så enkelt å få skrapet ut siste rester av den, da flasken har den formen den har. Det går sikkert an å klippe den i to, men dette er jo tungvint. Når produktet er såpass dyrt, så syns jeg at Urban Decay burde tenkt på dette.

Her er et eksempel på hvor god primeren er. Øyenskyggen til venstre er påført på bar hud, mens den til høyre er oppå UDPP. Som dere ser så gir den en kraftigere, tettere resultat enn om man ikke bruker en øyenskygge base. Urban Decay Primer Potion gjør også at øyenkyggen ikke striper seg og at den sitter mye lenger på lokket.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 kommentarer til «Urban Decay Eyeshadow Primer Potion»

  1. Den nyere versjonen kommer med bøyd tupp slik at det er lettere å få ut produkt. Mener det har kommet en versjon som som også gir bedre dekkevne…

  2. Jeg elsker UDPP. 😉 Men hos meg så varer flasken lenge før jeg begynner å merke at det ikke er lett å få ut noe. Har enda ikke blitt tom og min er over året. Det finnes forresten er pro-størrelse med tubeform også. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *