Verdens beste concealer på tilbud

I dag har jeg trålet nettbutikkene litt og kommet over et fantastisk tilbud! Jeg er i skrivende stund en lykkelig jente som venter pakke i postkassen sin! Makeupmekka har tilbud på verdens beste concealer, i mine øyne. Nemlig Glo Minerals under Eye concealer. Dette er min favoritt concealer og den passer ypperlig under øynene mine.

> Du kan kjøpe Glo Minerals under Eye concealer til bare 71 kroner her!

Glo Minerals under Eye concealer er en beste concealeren jeg har prøvd og jeg er utrolig fornøyd med den! Jeg kjøpte denne for første gang hos Coverbrands, men nå selger Makeup Mekka den til 71 kroner!! Dette er råbillig! Jeg betalte over 200 kroner på Coverbrands for samme produktet!

Jeg vil absolutt anbefale denne concealeren til alle som er på jakt etter en concealer! Den dekker godt og er enkel å påføre. Den er ikke for tung til å ha under øynene, noe alt for mange concealere er.

Åååh.. Jeg er bare så glad nå! Dette kaller jeg kupp! Man skal lete lenge etter en god concealer for 70 kroner på Cubus altså! :D

> Nå kan du gjøre mange kupp hos Makeup Mekka!


Kommentarer

Verdens beste concealer på tilbud — 2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>