Youngblood High-Definition Powder

Vil bare tipse dere om et supert setting-produkt som jeg har lagt min elsk på! Youngblood High-Definition Powder, er et løst mineral finishingpudder som skiller seg veldig ut blant andre liknende produkter. Konsistensen på produktet er nydelig og gjør at huden føles silkemyk!

youngblood high definition

Hva gjør et finishingpudder?

Når man har lagt foundation og concealer, er det alltid lurt å avslutte med et pudder som gjør at makeupen sitter lenger. High-Definition fra Youngblood gjør at sminken varer hele dagen, huden blir silkemyk og den glatter ut linjer, porer og ujevnheter.

Hvordan fungerer det?

Jeg vil også nevne at dette er et pudder som passer til alle hudtyper, også sensitiv hud. Den inneholder lakrisrot som virker betennelsesdempende og avkjølende på huden. Pudderet er veldig lysreflekterende som bidrar til at fine linjer viskes ut og porene blir forminsket. Dersom man sliter med å bli blank eller oljete i løpet av dagen, er dette et must-have produkt. High-Definition fjerner overflødig olje og gjør at huden holdes matt hele dagen.

Konklusjon

Pudderet kan legges under og over annen makeup, selv liker jeg best å bruke det til slutt. For meg som har litt kombinert hud, passer dette pudderet perfekt. Jeg slipper å bli blank i løpet av dagen og sminken sitter mye bedre. Herlig å se at porene vises mindre også!

Vil anbefale alle som er på jakt etter et nytt finishingprodukt å prøve Youngblood High-Definition!

Pris: 560,- (kan nok variere fra sted til sted)
Hvor: I parfymerier som fører Youngblood

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Youngblood High-Definition Powder»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *