bareMinerals READY Blush – The Faux pas

bareMinerals har som sagt kommet med denne READY makeup-serien som er en rekke pressede produkter med hudpleiende egenskaper. Jeg forelsket meg fort i blushen The Faux Pas og måtte selvfølgelig teste denne. Dette er en herlig rosa farge som glir lett på huden og ser frisk og fin ut! Her kommer min omtale av bareMinerals READY Blush i fargen The Faux Pas.

bareMinerals READY Blush

Produktet kommer i et enkelt og lekkert etui og det følger med en blushkost i pakken. Jeg bruker sjeldent disse kostene som følger med, så denne kan jeg ikke si så mye om. Som du ser så er det 6 gram med herlig rosa blush i dette etuiet.

BareMinerals READY Blush

READY Blush egenskapene

Jeg nevnte tidligere at READY produktene fra bareMinerals har masse hudpleiende egenskaper. bareMinerals har utviklet en måte hvor de kan få en kompakt konsistens uten å bruke oppvarmingsprosesser og binde-middel. Dette patenterte SeaNutritive Mineral Complex er en unik kombinasjon av pleiende alger, tang og utvalgte oljer som gir produktet fast konsistens uten å tilføre tilsetningsstoffer.

Blushene inneholder beskyttende antioksidanter, øker hudens fasthet og sitter lenge. Kaldpresset Kamelia-olje som er kjent for å virke beroligende og nærende på huden. Kaldpresset druekjerneolje med kraftige antioksidanter, mineraler og vitaminer.

BareMinerals faux pas blush

bareMinerals READY blushene kommer i 6 forskjellige farger; The One, The Faux Pas, The Whisper, The Close Call, The Secret’s Out og The Aphrodisiac.

blush

Konklusjon

The Faux Pas gir en flott, naturlig glød til ansiktet og passer både til hverdags og til fest. Jeg liker at produktet er veldig godt pigmentert! Blushen er veldig drøy i bruk, da du ikke trenger mye produkt for å få et fint resultat. At produktet har hudpleiende egenskaper er også ett stort pluss! Jeg personlig liker som regel kompakte produkter best, da det er enklere og blir lite søl, så denne er super!

Pris: 359,-
Hvor: I hudpleiesalonger og utvalgte parfymerier som fører bareMinerals

Les også min omtale av bareMinerals READY Eyeshadow

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *