Butikkshampo vs Frisørshampo

Veldig mange mener at frisørshampoen er utrolig dyr og at de derfor kjøper butikkshampoen da den er nesten like god og i tillegg mye, mye billigere. Men, er det egentlig slik? I dette innlegget skal jeg prøve å forklare hvorfor jeg bruker frisørshampo i stedet for butikkshampo.

Hva ønsker jeg av en shampo?

– God rengjøringseffekt
– God lukt
– Skumme godt
– Pleie håret
– Skånsom mot hodebunn

Finner du en frisørshampo som passer for deg så innfylles alle disse kravene, noe en butikkshampo som regel ikke vil gjøre. Det er jo klart at det finnes unntak.

Mange tror at det er mye billigere å kjøpe en shampo på Rimi til 28,- men grunnen til at disse er så billige er at de er veldig utblandet med vann. En frisørshampo er mye mer konsentrert som igjen fører til at du vil bruke mye mindre produkt for hver vask med en frisørshampo enn det du vil gjøre med en butikkshampo. Dermed lønner det seg helt klart å finne en god frisørshampo selv om denne koster mer i og med at du har den mye, mye lenger enn en butikkshampo.

Jeg bestiller mye frisørprodukter på nett, da dette er mye billigere enn i en salong. Ta for eksempel denne;

Tigi Bed Hed Colour Combat Colour Goddess.

Bildet viser shampo og balsam i 750ml størrelse. Denne pakken med disse to produktene koster 200 norske kroner på Feelunique. Her er det gratis frakt og du slipper toll da produktene ikke koster mer – altså koster disse to deg 200,-

I en frisørsalong vil du finne samme produktene i 200ml størrelse til 200,- stk. Altså 400 kroner for både shampo og balsam i 200ml. Da sier det seg jo selv at det lønner seg å kjøpe dette produktet på Feelunique.

Jeg er superfan av dette produktet og det oppfyller alle mine krav til en shampo og en balsam og har kjøpt disse på Feelunique. Disse produktene kommer jeg til å ha i lang, lang tid. Så hvis du sier at en butikkshampo kooster 20,- og du gjerne bruker en flaske i mnd, så er det 240 kroner i året bare for shampoen. 480,- kroner til sammen for balsam og shampo. Disse produktene vil jeg mest sannsynlig ha i rundt et halvt år, altså 400,- for et år. Produktet er mye, mye bedre enn hva du finner på Spar, Rema, Rimi osv, og til og med billigere.

Dette er bare kjapp regning, ikke veldig nøye undersøkt, men som dere sikkert ser, så kan dere skaffe dere billig frisørshampo og conditioner som dere er fornøyde med.

På Feeluniqe selger de også andre kjente merker som Redken til 90,- for 300ml (noe som er veldig billig), Matrix 500ml til 90,-(BILLIG) og mye mer.

Ta en titt innom feelunique.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 kommentarer til «Butikkshampo vs Frisørshampo»

  1. Før når jeg brukte butikksjampo, så tenkte jeg at håret ble jo fint av det også, og det var bare tull at frisørsjampo var bedre. Men så prøvde jeg frisørsjampo (men endte opp med helsekost-butikk-sjampo) og så forskjellen! Frisørsjampo er jo kun dyrt om man kjøper det hos frisøren! Til og med moren min handler sjampo på FeelUnique nå :)

  2. Flott innlegg Martina :) Jeg bruker jo samme shampoen som avbildet over her :) Jeg har ikke veldig lyst til å ta ibruk Define sin shampo igjen, for jeg ser en vestentlig forskjell på håret mitt. Jeg farget jo opp igjen håret mitt svart for kort tid tilbake, og har vært i syden med stekende sol som vanligvis tar fargen og gjør håret mitt veldig tørt, men nå som jeg har brukt Tigi, så har ikke fargen på håret mitt blitt blasst og heller ikke tørt :) Og lukten av denne shampoen er jo til å spises opp :) Karamell <3

  3. Jeg som frisør har selv handlet på Feelunique når jeg vil teste produkter vi ikke selger. Men har en skepsis i bakhodet siden disse KAN være fake. Noe jeg tror skjer sjelden. Eneste forskjellene er at disse er kjøpt fra andre land og de kan inneholde stoffer som ikke er godkjent innen EU +++ og at produktene kan være gamle. Selv om en shampoo ikke begynner å «eldes» for man åpner flasken (12 mnd er levetiden etter man åpner flasken og 3 år er levetiden på en shampoo for den er gammel uåpnet).
    Men det jeg skulle si er at om en person kjøper shampoo på nettet og den ikke fungerer for sitt hår, så kan man ikke komme innom en salong og be den norske forhandleren om å bytte produktet (Joico og KMS i Norge kan man bytte shampoo uansett hvor man er i landet, så lenge produktene er kjøpt i en salong). If you know what I mean. 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *