Clarins Multi-Active Dagkrem

Den siste tiden har jeg endret hudpleierutinen min og prøvd ut masse herlige Clarins produkter. Her kommer mine meninger om Clarins Multi-Active dagkrem!

clarins-multiactive

Clarins Multi-Active

Multi-Active er en hudpleielinje i Clarins som retter seg mot kvinner i alderen 25-30 og oppover. Dette er hudpleie som skal jobbe med de første aldringstegn. Den typiske Multi-Active kvinnen har gjerne en stressende hverdag, småbarnsmor, karriere eller generelt en stressende livsstil. Da kan huden bli i ubalanse og de første aldringstegnene kommer krypende.

Multi-Active skal gi deg en glattere, jevnere, friskere og fastere hud. Hovedingrediensen vi bør huske her er Kardeborre som beskytter fibroblastcellene. Her har vi masse antioksidanter og revitaliserende egenskaper. Multi-Active dagkremen fåes i fire forskjellige varianter; Med Spf 20, for tørr hud, normal hud og for kombinert hud. Jeg har spf 20 og kremen for kombinert hud.

multiactive

Min konklusjon

Når jeg først åpnet krukken, var det umulig å ikke legge merke til den deilige lukten. Produktet lukter NYDELIG! Nå har jeg brukt Multi-Active dagkremen i ca. 6 uker og jeg ser at huden er mye jevnere og klarere i hudtonen. Jeg har fått mindre kviser og utbrudd, i tillegg til at huden kjennes fast og behagelig ut. Før har jeg slitt med en del tørrhet noen steder, mens jeg har vært veldig oljete andre steder. Jeg syns Multi-Active produktene har balansert huden, og roet den ned. Kinnene mine er også mye mindre røde enn hva de har vært tidligere.

Jeg vil konkludere med at dette er et fantastisk produkt som jeg tror vil passe til mange der ute. Konsistensen og lukten er superdeilig og produktet gir resultater! Jeg har fått en jevnere, glattere og mer balansert hud. I tillegg vil den forebygge aldring!

Multi Active fra Clarins kan kjøpes i parfymerier som fører Clarins. Er du usikker på om dette er en krem for deg, så kan du spørre de som jobber i parfymeriet om du kan få en prøve med deg hjem.

Produktet er sponset!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *