Depend GelLack

depend-gellack

Depend har nå kommet med en veldig spennende nyhet, Depend GelLack. Dette er Depends første gelèlakk, og denne herdes i LED – lampe i 30 sekunder. Depend GelLack skal sitte like perfekt i 2-3 uker og må fjernes med en egen neglelakk fjerner.

Jeg var på Parfymelle messen i august hvor Beatrice fra Deped demonstrerte den nye Depend GelLack på oss. Neglelakken satt like perfekt i 4 uker på mine negler og jeg måtte til slutt file den av da neglelakkfjerneren ikke var lansert.

Disse neglelakkene sitter utrolig godt og er enkel å påføre. Lakkene er utrolig blanke og holder blankheten hele perioden man har dem på. Jeg har stor tro på disse lakkene og har ikke opplevd noe negativt med dem.

> Startpacken kan du også kjøpe hos BliVakker.no!

Hvordan påføre Depend GelLack?

1 – Dytt ned neglebåndene dine og fil neglene i ønsket fasong. (Ikke bruk fil på negleoverflaten, kun på kanter for å forme neglen).
2 – Bruk FØR- OG ETTERRENS på neglene og pass på at du ikke kommer borti noe etterpå.
3 – Legg BASECOAT på de fire neglene på ene hånden (tomlene tas til slutt) og hold dem under LED – Lampen i 30 sekunder.
4 – Legg første strøk med ønsket neglelakk og hold dem deretter under lampen i 30 sekunder. Legg neste lag og deretter herding i lampe
5 – Legg deretter TOPCOAT og hold neglene i lampen i nye 30 sekunder.
6 – Avslutt med ETTERRENS på en bomulspad som du stryker godt over neglelakken.

Dette gjør du først på de fire fingrene på hver hånd, avslutt deretter med tomlene sammen.

Hvordan fjerne Depend GelLack?

Det er ganske enkelt å fjerne lakken dersom du gjør det riktig. Mange dropper ofte å lese bruksanvisning og da er det absolutt ikke enkelt å fjerne lakken. For å fjerne GelLacken må du ha aluminiumfolie, Depend GelLack Remover og trepinnen som følger med i kittet.

1 – Klipp til aluminiumfolie i firkanter som er store nok til å dekke hver negl.
2 – Påfør removeren på hver negl, sørg for at du dekker hele negleoverflaten.
3 – Pakk deretter hver negl inn i aluminiumfolie og la dette virke i 10 minutter. Du vil kjenne at det blir litt varmere rundt neglen din.
4 – Ta så av folien og skrap lakken forsiktig av neglen med denne pinnen.
5 – Avslutt med en god neglekrem slik at neglene dine får god pleie og næring.

Dersom man kjøper START KITTET til Depend GelLack, så får du LED-Lampe, Før- og etterrens, base og topcoat. Du må altså kjøpe neglelakker og remover utenom. Neglelakkene finnes i flere nydelige farger og du finner garantert en som passer for deg 😉

Pris: Start kit 469,-
Hvor:  Parfymelle
Karakter:  6/6

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Depend GelLack»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *