Dior Forever & Ever Wear Primer

Jeg har testet Dior Forever & Ever wear Primer siden tidlig i sommer og tenkte å dele mine meninger om produktet. Når man først har funnet en god ansiktsprimer som funker, blir man avhengig av den. Slik har jeg vært med BB Primeren fra BareMinerals i over ett år nå. Dior Forever & Ever Wear primeren er jeg dessverre ikke fått et fast forhold til.

diorforeverprimer

Hva skal produktet gjøre?

Diorskin Forever & Ever Wear Primer skal gripe foundation, gjøre huden matt, umiddelbart jevn overflate og langvarig hold. Den skal også minimere porer over tid. Primeren har spf 20, så her har du beskyttelse hele dagen.

Hva gjør produktet?

Når jeg påfører primeren på ansiktet, får jeg ikke følelsen av en jevnere hud i det heletatt. Den gjør heller ikke ansiktet matt, slik som den skal. Det jeg liker best ved primeren er at den griper foundationen. Du kjenner at foundationen fester seg i huden og den gir kanskje noe lengre hold på foundation. Det er mulig at huden min er veldig vrang, men jeg får altså ikke noe mattere eller jevnere resultat ved bruk av denne.

diorskinforeverprimer

Selve flasken er liten og søt, ren og delikat i design. Den er av plastikk, og dermed ikke knuselig. Det er et stort pluss for meg, som har små barn som river ned ting til enhver tid.

Min konklusjon

Dette er ikke blitt en favoritt hos meg, enda jeg har brukt den masse i håp om å endre mening. Jeg syns ikke at primeren gjør alt det jeg ønsker en primer skal gjøre. Primeren har spf 20, så det teller som et pluss for meg. Da har man beskyttelse hele dagen. Jeg kommer ikke til å kjøpe dette produktet igjen, da jeg har andre primeren som funker bedre for min hud.

Diorskin Forever & Ever Wear Foundation primer kjøpes i parfymerier som fører Dior. Den koster 385,-

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *