DIY – hvordan lage glitter neglelakk

Jeg får på forhånd beklage dårlige bilder da jeg har mistet Adobe Photoshop programmet mitt og bruker nå Paint. Det er ikke mulig å redigere annet enn størrelsen på bildene, men får forhåpentligvis i stand Adobe snart!

Vel, jeg fikk et lite innfall i kveld og fant ut at jeg skulle lage min egen glitter neglelakk! For lang tid tilbake bestilte jeg meg masse glitter, små paljetter og glitterstriper (heter det det? Dere skjønner hva jeg mener?) :)

Du trenger:

  • En blank neglelakk – jeg brukte Essie No Chips Ahead Top Coat.
  • Glitter/shimmer/paljetter – dette velger du ut i fra eget ønske
  • En trakt – jeg har ikke, men brukte et gammelt julekort som passet perfekt når jeg brettet det.
1. Gjør klart glitteret på forhånd slik at alt er åpent og klart.
2. Åpne opp neglelakken og legg kosten i plastikk slik at den ikke tørker inn.
2. Hell så glitteret du ønsker oppi den blanke neglelakken. Det er her julekortet kommer inn i bildet 😉 Hvis du bretter kortet i to, så får du enkelt helt det over i neglelakkflasken.
3. Riste, riste!
Woilaa, neglelakken er ferdig!
Ja, ikke har jeg velstelte negler eller gode bilder. Men, dette var ikke noe planlagt innlegg. Jeg fikk en idè og måtte bare dele den med dere!
Dette går det selvfølgelig an å gjøre med en farget neglelakk også, er jo ikke noe i veien for å kjøre på med litt shimmer i de matte neglelakkene 😉
Ha en fin helg!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *