Hair extensions før og etter

header

Da har jeg fått pakken fra rapunzel of sweeden med clip on extensions. Jeg var litt usikker om fargen kom til å passe meg, men den satt som ett skudd altså.

Jeg har en 3’er i håret mitt nå, og gikk for fargen 1B Svartbrunt.

Dere får unnskylde at bildene er helt rævva, men det er fordi at jeg måtte tvinge min bedre halvdel til å ta disse bildene mens han var midt i en fotballkamp 😉 Jeg skal legge ut nye bilder med litt ulik styling etterhvert 😉

Hva syns dere?

Håret har stripet seg litt helt nederst ser dere, men bildet lyver også litt. Håret ser faktisk veldig ekte ut og du ser ikke mitt eget hår midt inni der.

La også ved et før og etter bilde som jeg fant på hjemmesiden deres. Se så fint det ble :)

Jeg skal skrive omtale av dette produktet når jeg har fått brukt det litt :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 kommentarer til «Hair extensions før og etter»

  1. Oj, fargen var jo perfect match jo 😉 Har aldri prøvd extensions, men har ganske langt hår fra før av :) Gleder meg til å se litt styling! Syns det er vanskelig å style håret når det er så langt, så skal bli fint med noen tips :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *