Hvordan vaske beautyblender

Beautyblender har jeg virkelig blitt avhengig av og denne bruker jeg hver eneste dag. Den gjør at foundation legger seg perfekt! Men, hvordan vaske beautyblender etter bruk? Dette var noe jeg lurte på da jeg først kjøpte min svamp, så her skal jeg forklare hvordan jeg gjør det.

beautyblender

Denne rosa svampen er gull verdt om man bruker flytende foundation og/eller concealer. Det er et supert verktøy som jeg anbefaler alle å ta en kikk på! Men, denne skal jo også vaskes og rengjøres som alle andre koster og svamper. I starten brukte jeg Zalo og syns det funket ok, men etter at jeg testet Solid Cleanser, kommer jeg aldri til å bruke noe annet. Snakk om at svampen blir fort ren!

Hvordan vaske beautyblenderen?

Solid Cleanser får man i to varianter, et såpestykke og en et flytende produkt. Jeg foretrekker helt klart såpestykket. Når man har lagt foundation med beautyblenderen, må den vaskes. Skyll den godt under rennende vann, slik at den er godt fuktet. Gni den deretter på såpestykket og klem godt på den. Da vil du se at «skummet» blir brunt og at makeupen skvises ut av svampen. Så kan du skylle svampen og se om den ser helt ren ut. Har du ikke fått av alt produkt, kan du gjenta prosessen. Deretter klemmer du ut alt vann du får ut av den. Klem riktignok forsiktig, slik at ikke svampen blir ødelagt (les: jeg har klemt for hardt og lært av det).

Hvor ofte skal man vaske den?

Man skal alltid vaske svampen etter bruk. Dette gjør at den ikke samler masse bakterier og dessuten legger makeupen seg mye finere når den er ren. Ved å bruke Solid cleanser blir svampen ren på null komma niks og den er klar for bruk med en gang. Det jeg syns er så genialt er at man skal jo bruke svampen når den er godt fuktet, og det betyr at svampen kan brukes rett etter vask. Man slipper å vente i mange timer til den er tørr før bruk. Genialt for meg som er utålmodig!

Har du noen spørsmål angående beautyblender eller hvordan vaske beautyblenderen, få sleng igjen en kommentar 😉

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *