Hvordan velge riktig hudpleie?

Å finne den perfekte hudpleieserien er ikke en dans på roser. Det starter ofte med en haug med bomkjøp, produkter som blir støvet ned på badehyllen. Jeg snakker av erfaring!

Den første fellen mange går i, er fristelser. Den deilige rosa krukken som naboen eller venninnen din bruker. ¨Den passer sikkert perfekt til meg, naboen elsker den jo¨. Dette ender stort sett med bomkjøp. Jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg har fått kunder i butikken som spør etter spesifike produkter som de har fått anbefalt av mor eller venninne. Men har vi alle lik hud og like hudproblemer? Tåler alle det samme? Vel, svaret er nei.

Hvordan er huden min?

Det første man må finne ut av er hvordan er huden min? Hvordan har huden min vært over tid? Får jeg ofte kviser? Er jeg tørr eller fet? Mangler jeg fukt eller fett? Dette er ikke alltid like enkelt og finne ut av på egenhånd, men vi er så heldige at vi har butikker og salonger med ansatte som er eksperter på området. Det er disse menneskene vi skal ta kontakt med, ikke mamma eller naboen. Man trenger ikke nødvendigvis å bestille time hos en hudlege eller hudpleier. Mange i parfymeribransjen kan dette faget, eller skal iallefall kunne det.

RENantiredness

Når man nå har funnet ut hvordan huden er og hvilken tilstand den er i, kan man begynne å tenke på hvilke produkter man bør gå til innkjøp av. Her kommer også ekspertene inn i bildet. Man må selvsagt finne produkter for din hud og hudtilstand. Dette hjelper ekspertene deg med.

Det viktigste man starter med er renseprodukter. Man SKAL rense morgen og kveld. Tenk hvor mye som setter seg på huden i løpet av en dag?! Fuktighet er neste steg. Det er noe alle trenger, uansett hudtype. Nestemann ut er beskyttelse. I dagens samfunn lever vi i et forurenset miljø. Visste du at forurensing og frie radikaler er noe av det som elder huden først? Man bør bruke beskyttelse hver dag. Jeg snakker ikke nå om solkremen du bruker på stranden. Men, beskyttelse mot UVA strålene som er aktive hele året. De trenger gjennom skydekke, vinduer og overhuden. Disse merkes ikke, og det er ikke disse du blir solbrent av. UVA strålene produserer frie radikaler som kan endre cellene over tid og fremskynde aldringen.

Neste steg er luksusprodukter. Her snakker vi anti-aldringsprodukter og spesialprodukter. Dette er ikke noe huden MÅ ha, men noe vi ofte ønsker oss likevel. Dette er produkter som har egne spesialjobber i huden. Det kan være produkter som jobber mot rynker, pigmentflekker, glød eller andre ting.

Dagens oppfordring!

Er du usikker på hvilke produkter som passer for deg? Da bør du oppsøke nærmeste parfymeri/hudpleiesalong og få råd fra en ekspert. Her vil du få oppklaring i hvordan huden din er og hva den trenger. Spør gjerne om å få prøve produktet i noen dager, slik at du kan kjenne på konsistens, lukt og ikke minst om du tåler det eller ikke. Jeg vil avslutte med å si masse lykke til med hudpleien! Det er så innmari viktig å ta vare på huden – man skal tross alt bære ansiktet resten av livet.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *