In theBalm of Your Hand

Nå har theBalm kommet med to nye paletter – In theBalm of Your Hand og The Manizer Sisters! In theBalm of Your Hand er et palett som inneholder 11 produkter i ett og samme palett. Det vil si at du har nesten alt du trenger i samme palettet – det liker vi.

inthebalmofyourhand

Palettet er veldig typisk theBalm – lekent og morsomt!

inthebalmIMG_0249

Multipalett

Dette er som sagt et palett med 11 produkter i og i grunn det meste du trenger når du skal sminke deg. For de som bruker foundation, mattende pudder, mascara og eyeliner, så trenger du dette i tillegg. Men bronzer, highlighter, blush, øyenskygger og leppeprodukter har du nå samlet på et sted. I palettet finner du Hot Mama, Instain Blush, Cabana Boy, Bahama Mama, Mary-Lou Manizer, fire øyenskygger og to leppestifter.

Selv har jeg blitt veldig glad i theBalm og har jo fått meg noen favoritter. Solpudderet er det virkelig ingen andre merker som slår! Hot Mama blushen og Mary-Lou Manizer har jeg også blitt avhengig av! Og det beste av alt, alle disse tre er i denne paletten.

Denne er super å ha i vesken og på reise.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *