Juni favoritter

Favoritterjuni

Da er juni måned over for i år, tiden flyr! Jeg elsker å teste ut nye produkter hele tiden og får stadig noen nye favoritter. Nå skal dere få se produktene jeg har strukket meg etter i juni. Denne måneden deler jeg produktene inn i kategoriene hudpleie, makeup og hårpleie.

RENantiredness

REN Evercalm Anti-Redness serum – Dette var en favoritt i mai måned, men jeg har brukt den hver eneste dag i juni også. Den hjelper masse på rødheten i huden min, så jeg klarer ikke å legge den vekk enda.

Clarinsolje

Clarins Blue Orchid Oil – Dette er et nytt produkt for meg denne måneden og jeg må si jeg har blitt forelsket. For det første så lukter den NYDELIG. Denne ansiktsoljen er for dehydrert hud, og jeg bruker den hver kveld. Enten som serum før nattkrem eller så har jeg også blandet den i nattkremen min. Jeg tror ikke jeg kommer til å slutte med denne med det første.

Clarinsrens

Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser – Denne rensen er også helt ny for meg. Rensen inneholder korn og masse god hudpleie. Jeg føler virkelig jeg får rengjort skikkelig og huden føles myk og deilig etterpå. Den lukter også veldig godt.

jetsetsun

Jet Set Sun – Som jeg har skrevet tidligere så er dette verdens beste selvbruner i mine øyne. Den gir en nydelig, solkysset hud! Denne har jeg også brukt veldig mye i juni.

Anastasiaglowkit

Anastasia Glow Kit «That Glow» – Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker highlightere og her har jeg funnet en skatt. Dette palettet inneholder fire nydelige farger. På sommeren passer disse fargene perfekt. Jeg pleier ofte å blande dem, men man kan også bruke en og en alene. Det er ikke noe praktisk reisepalett da det er veldig stort og inneholder heller ingen speil. Men konsistensen er deilig og fargene er nydelige!

YBricepowder

Youngblood Pressed Mineral Rice Setting Powder «Medium» – Denne måneden har jeg brukt dette settingpudderet hver eneste dag. Det gjør at foundation sitter godt og den absorberer overflødig olje. Jeg syns også at den minimerer porer.

YBChampagnelife

Youngblood Creme Blush «Champagne Life» – Dette er en kremblush, men herlighet for en nydelig highlighter! Den har en herlig champagnefarget farge. Jeg bruker denne både som highlighter på kinnbeina, i øyekroken og på amorbuen.

Artdecoeyeshadowbase

Artdeco Eyeshadow Base – Dette er et produkt jeg har brukt mye før, men jeg har liksom glemt den litt. Men, denne måneden har jeg brukt den masse! Den er deilig i konsistensen, nøytraliserer fargene på lokket og gjør at øyenskyggen sitter hele dagen. Super for de som ønsker seg en god øyenskyggeprimer til en god pris.

TBbatterup

TheBalm Batter Up «Moonshot» – Altså, for de av dere som ikke har denne fra før av – LØP og kjøp! Dette er et mulitprodukt som alle burde ha i toalettveska. Det er en øyenskyggestick som er superpigmentert og herlig konsistens. Den finnes i flere farger, men fargen Moonshot kan man bruke til alt. Det er en nydelig highlighter farge, som passer supert på lokket, i øyekroken, på amorbuen osv. Jeg bruker den overalt. Et MUST produkt!

artdecolipliner

Artdeco Mineral Lip Styler «35» – Kjempepigmentert lipliner som sitter godt. Den tørker ikke ut leppene. Dette er en farge som passer mange av leppestiftene jeg bruker, så denne har blitt flittig brukt i juni.

YBchampagneice

Youngblood Lipgloss «Champagne Ice» – Dette er en nydelig champagnefarget lipgloss! Den passer perfekt om man vil gå for en bronzed look med masse varme toner og glød. Jeg legger denne ofte midt på leppene for å gjøre at de ser større ut, eller for å skape mer liv til leppene. Den er deilig i konsistensen og sitter lenge. Jeg merker at jeg har blitt veldig forelsket i disse champagne, brun/gull tonene i det siste!

meetmattetrimony

TBmeetmattetrimony

TheBalm Meet Matt(e) Trimony – Se på dette! Altså, fargene er NYDELIGE! De er superpigmenterte og deilige å jobbe med. De sitter godt og drysser veldig lite om man bruker riktig verktøy. Her har du 9 matte øyenskygger som kan mixes med så mye andre farger. Hvis jeg skal velge bare ÈN farge i paletten som jeg virkelig forguder, så er det Matt Kumar! Den rustrøde, dype fargen i midten av palettet. Er du på leting etter en palett med matte øyenskygger, bør du definitivt sjekke ut denne!

Alternacaviarrepair

Alterna Caviar Repair Protein Cream – Håret mitt har hatt en litt røff periode med blandt annet to runder med bleking og da må slike produkter som dette til. Dette er en leave-in krem som inneholder masse proteiner som bygger opp håret igjen. Denne har jeg brukt flere ganger i uken i hele juni. Jeg er rett og slett avhengig av dette produktet her! Sliter du med kjemisk behandlet hår, bør du absolutt sjekke ut denne!

Det var jammen alle favorittene for denne måned. Har du noen tips til nye produkter jeg bør sjekke ut så legg gjerne igjen en kommentar and let me know! Jeg er alltid på utkikk etter nye ting jeg kan teste ut!

Ha en fin kveld!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *