L´oréal Professionnel Nutrifier

Den siste tiden har jeg testet ut tre produkter fra den nye hårpleieserien L`oréal Professionnel Nutrifier. Dette er frisørprodukter som selges i frisørsalonger som skal virke nærende og fuktgivende på håret. I dette innlegget får du vite mer om hva produktene skal gjøre for håret og hva jeg syns om dem.

lorealnutrifier

Nutrifier er en serie siliconfri hårpleieserie for tørt og underernært hår. Produktene inneholder Glycerol og kokosolje som gir næring og pleier håret. Disse produktene skal ikke tynge håret, men likevel gjøre det glatt, glansfult og rent.

nutrifiershampoo

Nutrifier Shampoo

Som du ser på flasken så har den en herlig, fresh oransje farge. Flasken er enkel og stilren. Shampoen skummer godt og du trenger veldig lite produkt. Når jeg bruker denne så føler jeg at håret blir skikkelig rent og det lukter godt. Som nevnt tidligere så inneholder denne Glycerol og kokosolje som er svært nærende, mykgjørende og det gir fin glans til håret. Jeg som har et svært skadet hår trenger masse proteiner og fuktighet og syns kanskje denne shampoen gir meg litt for lite. Men for de som har et uskadet til et middels skadet hår vil jeg tro denne er helt super!

nutrifierconditioner

Nutrifier Conditioner

Nutrifier conditioner inneholder også Glycerol og kokosolje som gir næring og fuktighet til håret. Denne skal gjøre håret lettere å gre, pleie og gi glans. Denne passer veldig godt til mitt hår og jeg kjenner at håret mitt er veldig lett, mykt og glansfult når jeg har brukt denne. Den lukter også nydelig!

lorealnutrifierskum

Nutrifier Overnight Masque

Dette er et morsomt produkt, og jeg elsker alt som er nytt og morsomt! Dette er et skum du skal ha i håret over natten. Man påfører produktet i tørt hår og legger seg til å sove med det. Denne har også masse pleiende ingredienser som godgjør seg på håret i løpet av natten. Det som er genialt er at du får brukt en maske over natten, uten at du slipper å vaske det på morningen. Dette skummet skal gjøre at håret er enkelt å style på morgenen i tillegg til at håret har fått masse næring.

Min konklusjon

Alt i alt så er dette en kjempegod hårpleieserie! Produktene lukter rent og godt og gjør masse for håret. Jeg vil si at Nutrifier passer for de som har tørt hår, men ikke for de som har VELDIG slitt hår slik som jeg har. Da kan det føles ut som produktene gir litt lite, og jeg ville heller anbefalt Pro Fiber fra L´oréal – den er helt magisk!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *