Mac Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Jeg tester nye produkter hele tiden og noe faller i smak, mens noe gjør ikke det. I dag skal jeg skrive om et produkt som ikke falt i smak hos meg. En stor favoritt hos mange der ute, men ikke for meg! Mac Mineralize Skinfinish i fargen Soft & Gentle.

Det er ganske lenge siden jeg har skrevet negative omtaler om produkter, rett og slett fordi at jeg har så mange gode produkter å skrive om og derfor setter omtaler som dette til side. Men, nå er det altså duket for en negativ omtale her folkens! 😉

machighlight

Denne kjøpte jeg i Trondheim i fjor høst, og den har ikke blitt så mye brukt etter det. Jeg var veldig spent på å teste den ut og gledet meg masse. Men, skuffelsen ble stor. Dette er et produkt som virkelig er hypet opp der ute og som mange elsker, men jeg klarer ikke å forstå hvorfor. Årsaken til dette kommer jeg til nå.

Dette er en highlighter som fåes i flere farger, jeg har Soft & Gentle. Denne skal legges på de stedene man ønsker å highlighte for å få en flott glød. Jeg har testet x-antall koster å legge den med, fingrene inkludert – men den vil ikke legge seg pent. Uansett påføring. Den er alt for grovkornet, og produktet smelter ikke inn i huden i det hele tatt. Fargen er nydelig, men konsistensen er for dårlig.

Mange sier at den blir bedre om man sprayer på med Mac Fix+, men dette har jeg altså prøvd – uten hell. Den er og forblir altfor kornete. Det er mulig jeg har vært uheldig med produktet jeg har kjøpt, men denne er absolutt den dårligste highlighteren jeg har prøvd.

Mac Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

macskinfinish

Produktet ser jo kjempeflott ut og har en helt ok pris, men konsistensen ødelegger alt.

highlight

Som dere ser på fingeren her så er det en del store korn. Dette vises enda bedre da jeg legger den på kinnbeina, den blir liggende utenpå huden i stedet for å smelte inn. Dette er altså ikke et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen. Det er ikke denne jeg strekker meg etter da jeg står på badet på morgenen, kan man trygt si.

Har du testet den? Hva syns du?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Mac Mineralize Skinfinish Soft & Gentle»

  1. Er helt enig med deg. Denne highligtheren er ikke noe å skryte av. Den famler fort av også løpet av dagen. Å da man skal pynte litt på den løpet av dagen, så ser det ikke ut. Virkelig ikke enkel å jobbe med. Veldig synd, hadde store forhåpninger om denne :(

    1. Jeg hadde også veldig store forventninger til denne, men ble fort skuffet :( Heldigvis så finnes det masse kjempegode highlightere der ute<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *