MINE FAVORITTER – Januar

Årets første måned er over og derfor tenkte jeg å vise dere mine favoritter i januar. Ofte så varierer jo favorittene litt, men nå skal jeg trekke frem produktene jeg har brukt mest og ikke klart meg uten denne måneden. Det er en ny lansering og noen produkter som har vært på markedet i lengre tid.

Mine favoritter – Januar

anastasiabrowwizAnastasia Brow Wis

Dette er en brynspenn som jeg har blitt helt avhengig av! Den er tynn og lett å bruke til å få markerte, skarpe kanter. Den sitter veldig godt og jeg føler jeg har funnet den perfekte fargen for meg! Bryn har jo fått mye mer fokus i det siste enn hva de har fått før, så nå føler man kanskje et ekstra stort behov for å finne favoritter til brynet, og det har jeg gjort denne måneden!

SleepingmaskShiseido Ibuki Beauty Sleeping Mask

Dette er en nattmaske som ikke har blitt lansert helt enda, men den er rett rundt hjørnet. Den har blitt en favoritt i januar! Da vi ble kurset på den, ble jeg forelsket fra første øyeblikk. Den hører til i Ibuki hudpleielinjen som jeg elsker fra før av. Den har en nydelig frisk lukt, og huden blir silkemyk og får masse fuktighet.

Du kan lese omtale av Shiseido Ibuki Sleeping Mask her!

bahama-mama_500x500theBalm Bahama Mama

Bahama Mama er et matt solpudder jeg bruker hver eneste dag. Det jeg elsker ved den er at den ikke blir oransje, den har en kaldere tone. Ofte er solpuddere alt for varme, men det er ikke denne. Jeg bruker den under kinnbeina, på nesen, i pannen og under haken. Ofte bruker jeg den i globalen når jeg legger øyenskygge også. Ja, den kan egentlig brukes til alt. I looove!

Lancome linerplumeLancôme Liner Plume

Dette er en eyeliner jeg ikke har klart meg uten i januar. Jeg har lenge brukt den flytende eyelineren fra Shiseido, men denne måneden har jeg altså gått over til Liner Plume. Den er lett å legge og sitter godt. Man får en mer presis strek på denne i forhold til Shiseido sin.

MacprolongwearMAC Pro Longwear Foundation

Min nr. 1 favoritt foundation har i flere år vært Perfect Refining Foundation fra Shiseido, men da denne går ut av sortement om ikke lenge, måtte jeg ut på leting. Buhu… Da jeg var i Trondheim kjøpte jeg Pro Longwear fra MAC og jeg må si at jeg ble fort glad i den. Den er ikke like god som P. Refining, men det er en god erstatter. Shiseido kommer med ny om ikke mange ukene, så da må den testes ut!

baremineralsbbprimerBareMinerals Prime Time BB primer

Denne har jeg hatt som favoritt lenge. Jeg har litt rødhet i huden, så da jeg har påført denne er rødheten borte. Denne kan brukes aleine, men jeg har alltid på foundation over. Den har Spf. 30, noe jeg også liker. Sminken sitter hele dagen og strukturen i huden blir glattere og ser penere ut.

Hva har vært deres favoritter i januar? Rop ut om dere ønsker omtale på noen av disse produktene 😉

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *