Modern Renaissance øyenskyggepalett

Dette er et øyenskyggepalett dere kanskje har sett florere rundt på nett de siste månedene og den har blitt en stor hit. Jeg snakker selvfølgelig om Modern Renaissance øyenskyggepalett fra Anastasia Beverly Hills. Jeg måtte selvfølgelig teste ut denne og føler jeg er klar for å dele mine meninger rundt den.

modern renesanse

Modern Renassaince er en øyenskyggepalett som inneholder 14 ganske store øyenskygger. Her er det flere varme jordtoner som passer flott til mange øyne, samt noen mer nøytrale, lysere skygger. De fleste skyggene er matte, mens ett par av dem har shimmer.

Er de egentlig så bra som alle sier?

Jeg blir alltid veldig skeptisk til produkter som blir superpopulært og hypet opp. Er det egentlig så bra som alle skal ha det til? Mange kjøper jo produkter kun fordi at andre bruker det og det er kult. Slik er det med Modern Renassaince også. Alle skal ha dette øyenskyggepalettet. Jeg har brukt palettet en stund nå og må si at jeg ikke er vill av begeistring.

Hvordan er kvaliteten?

Jeg liker konsistensen og pigmentasjonen til de aller fleste skyggene i dette palettet. De rødbrune tonene er superpigmenterte og sitter godt på. Noen av de lysere er ikke like godt pigmenterte. Med tanke på at det er 14 skygger i palettet, så er jeg fornøyd med kvaliteten da de aller fleste er veldig gode i konsistens. De sitter lenge og drysser ikke veldig.

Fargene kunne vært mer variert

Det jeg kanskje syns er mest negativt med palettet er at det er lite fargevariasjoner. Palettet har mange farger som likner på hverandre, så det kunne godt vært mer variasjon. Jeg savner også en sort, matt skygge i palettet som er super til de rødbrune tonene. Skal jeg ut å reise så er det ikke dette palettet jeg tar med, jeg føler jeg mangler noen farger her.

modernanastasia

Min konklusjon

Alt i alt er dette et godt øyenskyggepalett med mange gode skygger. Jeg liker en del av fargene og syns pigmentasjonen på de fleste er god. Minuset med palettet er helt klart fargekombinasjonene. Jeg syns det mangler noen farger, og det er altfor mange nesten helt like farger der. Jeg vil si at Meet Matte Trimony fra TheBalm er et mye bedre alternativ dersom du liker disse fargene. Der sparer du en 100,- i tillegg til at du har blant annet sort. Kvaliteten på Meet Matte Trimony er også bedre!

Modern Renaissance fra Anastasia kan du kjøpe på kicks for 545,-

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *