Naturlig makeup

Hei alle fine! Å legge makeup på andre er alltid veldig morsomt – nye ansikter gir nye utfordringer og nye muligheter. Man kan aldri sminke to ulike ansikt helt likt. Jeg har lagt makeup på denne flotte damen her, Tove.

tovemakeup1

Når jeg skulle legge makeup på henne var jeg veldig bestemt på å fokusere på glød. Hun har en ganske kald hudtone, og trenger derfor en del varme farger for å nøytralisere litt av den kalde tonen.

tove2

På huden la jeg først Complexion Rescue i fargen 05 fra BareMinerals. Dette er en farget fuktighetsgele som gir en fantastisk glød. Hun trenger svært lite dekkevne, og da er denne super. Dette satte jeg med Bare Minerals Ready Touch Up Veil i fargen Light for at makeupen skal sitte bedre og holde seg på plass. Deretter la jeg litt Bahama Mama under kinnbenet, i toppen av pannen og langs kjevebenet. For å virkelig varme opp ansiktet så la jeg theBalm Instain Blush i fargen Swiss Dot. Dette er en nydelig peachy farge som varmer veldig og gir huden en frisk og sunn farge. Litt Mary Luminizer på toppen av kinnbein, langs neseryggen, på haken og litt i pannen.

Når jeg skulle sminke øynene så la jeg en enkel dagmakeup. Jeg la Bahama Mama i globalen for å skape mer definisjon på øyet. Dette er også supert å legge i globalen for å løfte litt. Jeg la en lysere skygge med litt mer shimmer på lokket for å fremheve øyelokket. På leppene la jeg Meet Matt(e) Hughes i fargen Sincere med litt highlight på amorbuen. Avsluttet med Mad Lash Mascara fra theBalm.

Håper dere likte looken! Og takk til den fine modellen min :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Naturlig makeup»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *