Nye innkjøp mars

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle lage et innlegg med de nye produktene jeg har kjøpt i mars. Jeg har jo litt dilla, så en del produkter har det blitt. Det er alltid like deilig å komme hjem med nye ting.

nyeinnkjop
Som dere ser så har det blitt litt hudpleieprodukter og litt makeup. Endelig har jeg fått tak i Contour Cream Kittet fra Anastasia – lykkerus!

hudpleie

Her er hudpleieproduktene jeg har kjøpt denne måneden. Noen av dem har jeg brukt før og noe er nytt.

Shiseido Ibuki Softening Concentrate – Dette er softneren i Ibuki linjen som jeg er helt avhengig av! Tror dette er den tredje eller fjerde flasken jeg begynner på. Det som er så genialt med denne er at den virkelig jobber med hudstrukturen min. Jeg får en glattere overflate i huden og huden bevarer fukten lenger. Denne MÅ jeg bare ha!

Elizabeth Arden Pro Hydrating Antioxidant Spray – Jeg er veldig glad i fuktsprayer og har brukt flere forskjellige tidligere. Nå var det tid for å teste ut denne fra EA Pro. Jeg merker at den gir mye fukt og så langt er jeg veldig fornøyd!

REN 3-IN-1 Cleansing Water – Denne har jeg hørt så mye bra om, så da måtte jeg jo teste den ut. Dette er en 3 i 1 rensevann som fjerner makeup og renser. Jeg bruker denne på en bomullspad for å fjerne sminken før jeg renser på kvelden. Den tar all sminken svært godt med unntak av mascara. Den tar mye av mascaraen, men jeg føler ikke den tar alt. Men det er ingen krise, rensen tar resten 😉

Elizabeth Arden Pro High Definition Radiance Peel Pads – Dere husker kanskje MD Formulations? EA Pro er en fornyet serie av MD. Her er det flere forskjellige pads og disse inneholder syrer. Denne har jeg brukt ett par ganger i uken nå og ser virkelig forskjell. Porene har blitt mindre og sorte prikker har blitt borte. Jeg merker også at huden får puste bedre.

Declèor Aroma Sun Expert spf 30 – Dette er nok min største favoritt når det kommer til solkrem. Jeg syns i grunn Shiseido sin er like god, men lukten på denne slår alt! Den lukter himmelsk, og derfor har jeg brukt denne noen år på rad. I love it!

IMG_0891

Her er de nye sminkeinnkjøpene. Alle produktene bortsett fra lipglossen er nye for meg, og jeg er i ekstase!

Anastasia Contour Cream Kit – Dette er ett av produktene som alle snakker om nå, og jeg kan godt forstå hvorfor. Contourin har blitt en trend, og da trenger man riktige produkter. Dette kremkittet har jeg prøvd noen ganger, og jeg er forelsket. Det gjør contouring til en lek! Dette anbefaler jeg til alle som ønsker å prøve seg på contouring! Jeg har fargen Light.

Anastasia Dip Brow – Dette er også et veldig populært produkt, og jeg har den i fargene Medium Brown og Taupe. Jeg syns de er veldig gode, men må si jeg liker Brow Wiz bedre. Personlig liker jeg best markerte, rene øyenbryn og det føler jeg ikke at jeg får helt til med disse. Men, man skal aldri si aldri. Jeg gir ikke opp og kommer til å prøve meg frem en stund, kanskje blir det en favoritt likevel?

theBalm Nude Dude – Jeg har Nude Tude fra før av, og måtte selvfølgelig ha Nude Dude også. Jeg elsker, virkelig ELSKER øyenskygger og dette har blitt en samlemani for meg. Nude Dude er helt nydelig! Jeg digger alle fargene og man kan lage så utrolig mye fint! Jeg har hatt denne i noen uker nå og har nesten brukt den hver dag. Fargene er så pigmenterte og kremete i konsistens. De er herlige å jobbe med!

BareMinerals Marvelous Moxie Lip Gloss – Dette er vel min 5 av disse og jeg får virkelig ikke nok av dem. Det er helt klart min favoritt gloss! Dette er en såkalt plumping gloss, som skal plumpe leppene. Jeg vil kanskje ikke si at jeg får noe veldig større lepper av disse, men herlighet så deilige de er å ha på. De er kjølende og behagelige. Jeg føler ikke jeg får den klissete følelsen som mange andre glosser gir. De er fine i fargene og superduper gode. Denne er i fargen Ring Leader.

Artdeco Mineral Lip Styler – Lipliner fra Artdeco i fargen 48. Jeg har ikke fått prøvd ut denne enda, men fargen ser nydelig ut! Den siste tiden har jeg blitt mer komfortabel med leppestift og liplinere, så nå kommer det bare til å bli mer og mer av dette i tiden fremover.

Det var alle produktene jeg har kjøpt denne måneden. Jeg må si jeg er superfornøyd med alt sammen. Ønsker du noen omtale på noen av produktene så legg igjen en kommentar.

Ha en fin kveld!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *