Nye innkjøp

Makeupjunkie som jeg er så må jo alt som er nytt testes ut! Jeg gleder meg til å få testet ut disse tre herlighetene i tiden fremover.

nyeinnkjop

Modern Renaissance fra Anastasia er et øyenskyggepalett med 14 flotte farger. Jeg har brukt dette palettet en gang allerede, og jeg liker det godt. Blir spennende å se hva jeg syns når jeg har fått testet det ut litt mer.

modern renesanse

Altså, denne måtte jeg bare ha! Vice 4 fra Urban Decay! Palettet, innpakningen og alt er bare lekkert på denne her. Jeg har ikke prøvd noen av skyggene før, men jeg har store forventninger. Jeg har noen av palettene fra UD fra før av, så jeg håper denne er av like god kvalitet.

UDVice

UDvice4

Paletten inneholder 20 flotte farger. Dette er nok en palett som kanskje ikke faller i smak hos alle, men jeg elsker farger så denne er midt i blinken. Gleder meg spesielt til å teste ut de tre grønne på midten!

diorforeverprimer

Diorskin Forever & Ever Wear foundation primer! Jeg har Forever foundation fra Dior, så tenkte at jeg måtte teste primeren også da jeg har lest mye bra om den. Jeg har testet den noen dager, men jeg vet ikke helt om jeg er helt overbevist enda. Omtale kommer etterhvert.

Har du gjort noen nye innkjøp i det siste?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *