NYX Lingerie – matte leppestifter

Dette året har NYX Cosmetics blitt lansert i Norge og det har blitt noe av det hotteste. Jeg kjenner godt til NYX fra før av, men det har kommet en del nyheter siden jeg handlet dette merket sist. NYX Lingerie – matte leppestifter har blitt en stor hit! Disse MÅTTE jeg jo bare teste ut!

NYXLiplingerie

Jeg har NYX Lingerie i fargen Embellishment og Teddy. Dette er to ganske spesielle farger, men jeg digger dem!

Nyxlip

Teddy er en ganske kald bruntone som egentlig passer til alt. Jeg har aldri vært så stor fan av brunt på leppene tidligere, men denne fargen liker jeg godt! Embellishment er en kald grå/lilla farge som er veldig spesiell. Jeg har ikke noe liknende fra før av, så det passet jo bra.

embellishment

På leppene har jeg først lagt Embellishment over hele, for så å legge Teddy i munnvikene for å skape litt dybde på leppene. Som du kan se så tørker disse helt matt. Dersom jeg har brukt disse i flere timer kan jeg bli veldig tørr, så jeg bruker dem ikke så ofte. Kvaliteten på disse er veldig gode. De sitter kjempelenge og er godt pigmenterte. Og, de koser bare 109,- så dette er absolutt produkter verdt pengene!

Har du prøvd noen av disse?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *