Shiseido mattende foundation

Hei og hopp! Tenkte jeg skulle komme med en anbefaling når det kommer til en flytende foundation med mattende egenskaper. I alderen 15-30 er det veldig mange som sliter med høy oljeproduksjon i huden og dette kan ofte være et problem for mange. Man bruker da gjerne hudpleieprodukter for å «tørke ut huden» og smører på med masse mattende produkter. Jeg vil anbefale Shiseido Perfect Refining Foundation – den lille sorte.

Bruk fuktighet

Når huden overproduserer olje, er dette ofte et tegn på at huden trenger mer fuktighet. Det kan da være lurt å bruke fuktmaske ett par ganger i uken. Huden trenger masse fuktighet, når man er tørr, men også når man er kombinert/fet i huden. Vær også nøye med hudpleien din. Gå gjerne for en oljefri dagkrem, og godt med fukt på natten. Rens er også superviktig!

shiseido-perfect-refining-foundation-140

Shiseido Perfect Refining Foundation er den lille sorte flasken med herlig tynn, flytende foundation. Denne har en super dekkevne, og virker mattende på huden. Det jeg liker aller best med denne er at den er tynn i konsistens, men dekker godt likevel. Ofte er foundation med god dekkevne tykkere i konsistens. Men denne er altså veldig flytende, noe som gjør det mye enklere å påføre i ansiktet!

Man skal alltid bruke ett settingpudder når man bruker flytende foundation, og i det siste har jeg lagt min elsk på bareMinerals Orginal foundation. Denne legger jeg i t-sonen, da det er her jeg blir fortest blank. Orginal foundation er jo en foundation det også, men i pulverform og passer supert som settingpudder for de som ønsker god dekkevne. Ønsker man en «lettere» makeup, kan man gjerne bruke egne settingpuddere, som kun brukes til dette.

Hva får du?

  • Spf 15 – daglig beskyttelse til huden
  • Lett i konsistens
  • God dekkevne
  • Tetter ikke porene
  • Matt finish
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *