Sminkekolleksjon – Foundation

Hei alle! Veldig mange legger ut bilder og videoer av sminkekolleksjonen sin og dette er noe jeg selv syns er spennende å se på. Da får jeg alltid litt tips til nye ting jeg må prøve ut. Jeg kommer til å lage innlegg med sminkekolleksjon, men da jeg har en del ( wups) så deler jeg det inn i kategorier. I dag starter vi med foundations!

foundations

I det siste har jeg ryddet ut en del produkter jeg ikke bruker lenger som jeg har kastet eller gitt bort til venner og familie. I skrivende stund har jeg 13 foundation i kolleksjonen min. Jeg bruker nok ikke alle, men er veldig glad i de aller fleste.

foundations1

På dette bildet har jeg samlet mine top 4 foundations pr. dags dato. Disse er ganske ulike hverandre, men så innmari gode på hver sin måte. Jeg skal forklare mer.

 • BareMinerals Complexion Rescue #Natural 5 – En fuktighetsgele med farge. Denne gir ekstremt mye fuktighet til huden og etterlater en nydelig glød. Jeg bruker denne under så og si all foundations!
 • Estèe Lauder Double Wear #3N1- Dette er en vannfast foundation med veldig god dekkevne. Denne er forholdsvis ny, så har ikke fått testet den så lenge. Den sitter kjempegodt og gir superdekk og et matt resultat.
 • Shiseido Synchro Skin #Neutral 3 – Dette er produktet jeg er mest overrasket over. Jeg hadde ikke trua på denne når den kom, men nå elsker jeg den! Den sitter supergodt og dekker godt.
 • YSL Touche Èclat #BD25 – Denne gir FANTASTISK glød til huden min. Jeg syns ikke den sitter like lenge som noen av de ovenfor, men den gir altså en finish som ingen av de andre gjør.

foundations2

 • Shiseido Future Solution LX #I20 – Dette er en vanvittig god foundation, men den passer nok bedre for en normal mot tørr hud enn for meg. Den gir supergod glød og masse hudpleiene ingredienser!
 • BareMinerals Orginal Foundation #Light – Denne havner jeg alltid tilbake til. Har jeg brukt en foundation lenge og går lei, hopper jeg tilbake til denne. Den gir en superfin finish med mye glød, sitter godt og huden elsker den!
 • BareMinerals Blemish Remedy #Clearly Medium 04 – Hudpleie på boks. Når jeg sliter som værst med huden så er denne genial. Den har 2% salisylsyre i seg som virker betennelsesdempende og bakteriedrepende. Helt super!

foundations4

 • Youngblood Liquid Mineral Foundation #Shell – Dette er et av de nyeste produktene jeg har kjøpt. Denne har jeg kjøpt i litt lys farge, så den blir super til høst/vinter.
 • MAC Pro Longwear #NC30 – Denne likte jeg ganske godt de første ukene etter at jeg kjøpte den. Nå har jeg så mange gode foundations, så denne blir veldig glemt. Jeg syns ikke den dekker nok, og den forsvinner utover dagen. Ingen favoritt.
 • Shiseido Perfect Refining Foundation #I40 – Denne har vært en favoritt i flere år. Den har nå gått ut av sortement, og jeg ble dødslei meg da jeg hørte dette. Synchro skulle erstatte den og jeg var superskuffet. Men, etter at jeg har prøvd den nye, er jeg ikke så trist lenger.
 • Dior Forever #30 – Dette er en foundation jeg også har blitt vedig glad i. Den dekker godt og sitter godt.
 • Clarins Everlasting Foundation #110 Honey – Det er ikke lenge siden jeg kjøpte den, så har bare brukt den 2 ganger, men er så langt fornøyd. Fargen er litt lys for meg akkurat nå, men produktet virker veldig bra!
 • Lancôme Miracle Air de Teint #03 – Dette er en ekstremt lett foundation. Du merker ikke at du har den på, og det føles deilig. Men, for meg som elsker dekkevne så er ikke denne helt topp!

Dette var foundationene jeg har i min kolleksjon akkurat nå. Noen liker jeg bedre enn andre. Legg gjerne igjen en kommentar med hvilken kategori du ønsker sminkekolleksjons-innlegg på neste gang.

Ha en fin kveld alle sammen!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *