Sminkekurs med Erlend Bratland

Hei alle!

Igår hadde jeg virkelig en spennende dag på jobb! Vi har hatt besøk av Erlend Bratland fra TheBalm. Han er utdannet makeupartist og frisør og jeg må virkelig si jeg er imponert! Han holdt sminkekurs for 40 deltakere, fordelt på to kurs! Dette er noe av det råeste jeg har sett!

thebalmerlend

Erlend holdt to sminkekurs hvor han fokuserte på de nye sminketeknikkene og trendene. Det var utrolig morsomt å se hvordan han laget contouring med bruk av theBalm produktene og jeg lærte veldig masse! Visste du for eksempel at concealerene i theBalm er perfekt for contouring? De sitter HELE dagen!

erlendthebalm

På kursene gikk han igjennom blant annet contouring og baking. Dette er noe mange av kundene hos oss er veldig interessert i, så det passet perfekt. Det som kanskje gjorde mest inntrykk på meg var øyensminken og leppene. Modellen har grønne øyne og han brukte Meet Matt(e) Trimony palettet når han la øyenskygge. Fargene passet perfekt til modellen og det var rett og slett fascinerende å se på! På leppene la han en av Meet Matt(e) Hughes liquid lipstickene i ytterkanten av leppene, på midten la han en av Batter Up øyenskyggestickene og Snap lipgloss på toppen. Ååh, det ble helt nydelig!

For de av dere som ikke har testet ut theBalm enda? Altså, nå er det bare å kjøre på! Ikke visste jeg at «basesminken» derfra er så super som den er! Idag har jeg brukt Balm Shelter (foundation) og to concealere med Sexy Mama (setting pudder) på toppen. Sminken har sittet perfekt hele dagen og jeg er superhappy! Omtale på produktene kommer etterhvert!

Ha en super kveld videre!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *