TL Design Humble

Humble

Humble er en av 8 lakker i årets vårkolleksjon fra TL Design. Dette er en av mine favoritter og jeg har gledet meg til å vise den til dere!

Humble – 1 lag

Som du kan se på bildene ovenfor så er dette en veldig dekkende lakk og jeg brukte kun 1 lag på dette bildet. Humble er en kornblå lakk som er utrolig fin på neglene. Denne fargen passer perfekt til meg og jeg tror nok denne kommer godt med i sommer når jeg forhåpentligvis får litt mer farge!

Humble er veldig lett å legge og den dekker godt!

Les også: Delicate fra TL Design

Alle neglelakker fra TL Design kan kjøpes her eller i flere parfymerier!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *