Todays makeup – mye vipper

Heisann!

I helgen var jeg på Brand Bootcamp med jobben og det var helt rått! Vi ble kurset av de beste trenerene på de beste merkevarene og lærte ekstremt masse. Det som gjorde mest inntrykk på meg denne helgen var helt klart duftkurset med Linda Landenberg og Youngblood Academy med Daniel! Det er alltid like spennende med kurs, og man blir så inspirert! Jeg merker at jeg får lyst til å reise rett hjem, jobbe med kunder og videreformidle hva jeg har lært! Det er utrolig gøy!

Over til hva tittelen sier, makeuplook. Sminken er fra fredag, dagen vi dro på bootcamp. Jeg lagde en veldig enkel øyemakeup med mye vipper. Da jeg visste på forhånd at denne dagen kom til å bli lang, var det viktig å bruke produkter som sitter lenge. Jeg brukte settingpudderet fra Youngblood for å sette makeupen, og denne kommer det omtale på om ikke så lenge.

dagens

dagens1

Hva syns dere om denne looken?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *