TODAYS MAKEUP – Vakre Veronika

Hei alle sammen! I dag har jeg vært så heldig å få ha ei råflott frøken som modell. Hun bruker veldig lite makeup til vanlig, så i dag valgte jeg å gå for en flawless hud med fokus på øynene!

verofor

Se så flott hun er uten sminke! Hun har akkurat blitt mamma til tredjemann! Som dere ser så har hun en veldig fin og glatt hud, med lite hudproblemer.

veroetter

vero

På huden hennes har jeg først lagt Complexion Resque fra BareMinerals for å få masse glød og fukt. Deretter la jeg Teint Idole Ultra Foundation fra Lancôme. Denne gir ganske mye dekk, men ikke for mye. Jeg brukte BareSkin concealer fra BareMinerals under øynene for å highlighte litt og noen steder i ansiktet for å dekke det som trengte litt ekstra.

Dette kommer sikkert ikke som en overraskelse, men jeg brukte naturligvis Youngblood Contour kit i ansiktet for å legge en lett contour. Avsluttet med Houndstooth Blush fra TheBalm og Mary Lou-manizer på kinnbeina, i øyekroken, på nesen og amorbuen.

På øynene brukte jeg Meet Matt(e) Trimony fra TheBalm hvor jeg brukte fargene Matt Lopez i globalen på en fluffy kost og deretter Matt Kumar litt mer konsentrert i globalen med en litt mindre, definert kost. Til slutt la jeg Matt Lin på øyelokket for å lysne lokket litt. Avsluttet med flytende eyeliner fra BareMinerals, Lancôme Grandiose Mascara og vipper fra Saloon Perfect. Leppene har jeg lagt en lipliner og leppestift fra Artdeco i nude toner.

Jeg må si masse tusen takk til Veronika som stiller opp som modell! Hun er utrolig vakker og en drøm å legge makeup på 😉

Ha en fin kveld alle sammen!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *