Vippeextensions – ja eller nei

Vippeextensions har blitt veldig populært de siste årene og veldig mange jenter der ute bruker dette. Jeg måtte selvfølgelig også teste ut vippeextensions, så her kommer mine erfaringer!

medextensions

På dette bildet har jeg hatt vippeextension i noen få dager. Jeg syns resultatet ble utrolig bra og vippene mine har nok aldri vært så fine før. Men, det kommer et MEN her.

Hygiene – hvilke produkter kan man bruke?

Når man har vippeextensions, skal man styre unna alle produkter som inneholder olje. Dette fordi at oljen kan løsne limet, og vippene kan falle av. Jeg er veldig avhengig av å få fjernet all makeup på kvelden, og med vippeextensions så syns jeg dette var vanskelig. Det tok mange dager før jeg turte å bruke øyenskygger, da jeg var redd jeg ikke skulle få fjernet alt og at det skulle oppstå en bakteriebombe rundt øynene. I tillegg til dette så er jeg AVHENGIG av eyeliner, og dette turte jeg heller ikke bruke, da eyelinerene jeg har sitter så godt at jeg ikke får det av uten produkter med olje i.

Hvordan kjennes vippene på?

Hvis du har prøvd løsvipper noen gang, så har du kanskje kjent at det kan stikke litt, hvis du får de for langt inn i øyekroken for eksempel. Da jeg tok vippeextensions, så kjente jeg at vippene stakk og det klødde. Jeg er en typisk øyegnikker, så vippextensions er ikke helt optimalt for mine øyne. Det kan føles ganske ubehaglig, når man gnur seg i øynene.

Hva likte jeg med vippeextensions?

Altså, når man våkner med masse mørke vipper og freshe øyne! Det er helt supert! Også veldig deilig at man ikke trenger å bruke noe øyensminke, men at man ser like fresh ut likevel.

Vippeextensions VS Løsvipper!

Nå har alle vippene fra jeg tok extension løsnet, og jeg kommer nok aldri til å ta det igjen. De anledningene hvor jeg ønsker skikkelige vipper, så kan jeg bruke løsvipper. Dette gjør at jeg kan bruke så mye eyeliner jeg ønsker, og så mye makeup jeg ønsker. I tillegg så er dette en mye rimeligere løsning, da vippeextensions er ganske dyrt.

collageBildet øverst er med vippeextensions – nederst er mine egne vipper med mascara!

Konklusjon

Vippeextensions – nei. Løsvipper og mascara – ja! Jeg kan godt forstå at de som har veldig korte vipper ønsker vippeextensions. Det er veldig praktisk og gjør en stor forskjell. For meg som har ganske lange vipper fra før av, så gjør vippeextensions alt bare tungvindt for meg. Vanskeligere å rense, mindre makeup og noe ubehag. Jeg kommer definitivt til å gå for løsvipper og mascara heretter!

medmascara

Ha en fin dag alle sammen!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Vippeextensions – ja eller nei»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *