Youngblood Brow Artiste

Øyenbryn er noe som har tatt helt av de siste årene. Nå hører vi «brows on fleek» og «brow goals» hele tiden. Da er det klart det er viktig med gode øyenbrynsprodukter og nå skal dere få min omtale av Youngblood Brow Artiste kit i fargen Brunette.

youngbloodbrowkit

Youngblood Brow Artiste er helt komplett og inneholder alt du trenger for å lage brows on fleek! Her har du to brynskygger, en voks, en pinsett og en kost. Det første jeg må si er at selve palettet ser nydelig og eksklusivt ut. Det er rent og pent. OG, produktene inni er supre!

Hvordan bruke palettet?

Jeg opplever ofte at kundene mine lurer på hvordan man skal bruke alle disse produktene, så derfor går jeg igjennom dette her også i tilfelle det er noen som lurer. Som sagt så har du to skygger i palettet – en lys og en litt mørkere. Man kan bruke den lyse innerst for å ikke få disse harde kantene i starten på brynet og den mørkeste ytterst på brynet. Ønsker man flere farger, kan man blande skyggene med voksen for å få mørkere og mer intens farge, slik kan man «lage» den fargen som passer for hver enkelt. Voksen gjør jo at skyggene sitter lenger og at hårene holder seg på plass. Kosten i kitet har en tynn skråkost i ene siden og en børste til å gre brynene i andre enden.

Når jeg tegner på bryn så pleier jeg alltid å jobbe opp skyggene, og med det mener jeg at jeg begynner med å legge lite skygge i starten, for så å påføre mer etterhvert slik at jeg får de i den fargen jeg ønsker. Jeg pleier også alltid å starte langs underkanten på brynet og ca. 1 cm inn starten av brynet for så å tegne meg bort til høyeste punktet på brynet. Så tegner jeg fra høyeste punktet på brynet og ned til enden av «halen». Så gjentar jeg samme prosess i overkant av brynet, og fyller deretter inn resten.

youngbloodbrow

Hva syns jeg om palettet?

Dette er som sagt et palett som inneholder alt man trenger for å lage perfekte bryn. Fargene sitter godt, pinsetten er bra og kosten er super. Dette er absolutt et palett jeg ville kjøpt igjen. Du finner palettet i parfymerier som fører Youngblood!

Har du prøvd dette palettet før?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *