Youngblood Mineral Rice Setting Powder

Setting pudder finnes det mange av på markedet, mange gode og mange mindre gode. For tiden har jeg blitt helt avhengig av Youngblood Mineral Rice Setting Powder! Dette er et fantastisk setting pudder som dere kan lese mer om i dette innlegget her.

Youngblood Mineral rice powder

Dette pudderet er i pulverform, men man kan også kjøpe det i presset form. Jeg liker best pulverformen da jeg kan bruke det til å bake med. Baking vil si å påføre en stor mengde pudder for eksempel under øynene for å sette concealeren. Pudderet er veldig mykt og gjør huden glatt og fin.

Hvordan fungerer den?

Når man har lagt foundation er det veldig viktig å sette den med et pudder for at sminken skal sitte lenger uten at det sklir. Det er her setting pudderet kommer inn i bildet. Som nevnt lenger opp så finnes det mange av disse, og for tiden er Rice pudderet fra Youngblood min favoritt. Jeg bruker det mest under øynene og i t-sonen, men ofte i hele ansiktet også. Dette gjør at jeg ikke blir like lett blank utover dagen, og at sminken holder lenger.

Det som gjør at jeg digger denne er at den har så mange egenskaper. Som navnet sier, så inneholder den rispudder. Dette absorberer overflødig olje, uten å tørke ut huden. Den kan legges under foundation eller brukes som setting pudder over foundation. Jeg bruker den alltid over. Denne kommer i flere farger og jeg har fargen medium.

ricepowderyoungblood

Er du på jakt etter et setting pudder som holder makeupen lenge, så er dette absolutt å anbefale. Produktet i seg selv holder i evigheter og dermed blir det også en fin pris på produktet. Jeg elsker å bruke det under øynene for å sette concealeren, men også i pannen og på haken. Det er også fint til å sette øyenskyggeprimere med, da blir det enklere å blende øyenskygger.

Har du prøvd dette før?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *