Youngblood øyenskyggepalett

Youngblood øyenskyggepalett – en av mine nye favoritter. Jeg har paletten som heter Timeless og denne inneholder 4 nydelige skygger. De som har fulgt bloggen min i noen år nå vet kanskje at jeg elsker øyenskygger! Det jeg liker så godt ved øyenskyggene er at man kan gjøre så utrolig mye!

youngbloodeyepalette

Som du kan se på bildet så er det fire nydelige øyenskygger i denne lille sorte paletten. Her har vi tre matte farger og en med shimmer/perlemor. Det er i grunn en perfekt kombo. De to brune, matte skyggene er perfekte i globalen for å skape definisjon til øyet. Nedenfor ser du swatches av skyggene.

youngbloodswatches

Fargene i palettet heter Doe, Coco, Haze og Desert. Doe er en matt, lys nude farge som passer perfekt under brynsbenet, i øyekroken eller over hele lokket om man skal lage cutcrease for eksempel. Coco er perfekt i globalen for å definere øyet, uansett hvilke andre øyenskygger man skulle ønske å bruke. Haze er en mørkere, kald brun som er super i ytterkanten av øyet. Denne er også fin å legge som eyeliner eller på bryna dersom fargen passer. Desert er den eneste skyggen som ikke er matt i dette palettet. Denne er en varm korall/brun/kopper farge som passer supert på øyelokket. Denne kan man også bruke på leppene for å gjøre dem større.

ybeyeshadow

Fargene er kjempegodt pigmenterte og de sitter godt, selv uten primer. De er supre å blende og enkle å legge på. Dette er en super palett for de som ikke samler på øyenskygger, men som trenger noen øyenskygger til hverdagsbruk. Man kan lage mye spennende med denne paletten.

Youngblood er en makeupserie laget av rene mineraler. Pauline Youngblood som grunnla Youngblood Minerals Cosmetics ønsket å skape en makeupserie som passet for den sarteste huden. Er du sensitiv i huden og rundt øynene, vil jeg absolutt anbefale deg å sjekke ut Youngblood.

Ingredienser: Mica (CI 77019), Zinc Stearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Lauroyl Lysine, Oryza Sativa (Rice) Starch, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Carmine (CI 75470), Ultramarines (CI 77007), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Manganese Violet (CI 77742), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Blue 1 Lake (CI 42090), Yellow 5 Lake (CI 42090).

Er du på jakt etter en øyenskyggepalett til hverdags? Da vil jeg anbefale denne paletten. Den kommer i flere farger, så her finner du garantert farger som passer for deg. Jeg elsker konsistensen på skyggene, og de sitter lenge. Svært god kvalitet og en helt ok pris. De koster litt, men det er de verdt.

Har du testet noen Youngblood øyenskyggepaletter før?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *